Reparation af smykker i Århus

Omhyggelig reparation af smykker i Århus

Vores virksomhed, Ib Due Guldvarefabrik, er en erfaren og dygtig guldsmed i Århus, der specialiserer sig i reparation af smykker, vi reparerer alt i guld og sølv. Vi ved, at smykker er mere end bare en værdigenstand – de er ofte fyldt med følelser og minder, og derfor er det vigtigt for os, at vi kan reparere og restaurere dem med største omhu og kvalitet.

Vi har over 55 år’s erfaring med reparationer og fremstilling af specielle opgaver på bestilling og kører service for Guldsmedbutikker og Grossister. Vi er dygtige til at udføre reparationer på alle typer smykker, fra gamle antikviteter til moderne designs. Vi kan reparere alt fra knækkede kæder og ødelagte øreringe til at erstatte mistede diamanter og ændre størrelsen på ringe. F.eks. lodning af ringe eller om forandres til større og mindre og alle slags kæder og armbånd m/m repareres.

Kontakt os

Hvis du har brug for reparation af smykker i Århus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne høre fra dig og give dig en gratis vurdering og et tilbud på reparationen. Kunne du tænke dig at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig og dine smykker? Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til 86 12 35 41  eller skrive til guldduen@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!